Voor wie

Binnen mijn praktijk werk ik met kinderen en volwassenen. In eerste instantie werk ik met jou, als volwassene. Ik verwijs je graag door naar de pagina “Kindertolk”, waar ik uitleg waarom ik met jou aan de slag kan.

Daarnaast coach ik kinderen. Ik help kinderen ervaren hoe ze om kunnen gaan met pestgedrag, onzekerheid, woedeaanvallen, slapeloosheid, nachtmerries, depressie, negatief zelfbeeld, faalangst, overgewicht, prestatiedruk, scheiding, rouwverwerking en alle andere dingen van deze tijd waar kinderen mee te maken kunnen krijgen.

Kinderyoga heeft een positieve uitwerking op kinderen. De maatschappij vraagt al op jonge leeftijd veel van kinderen. Ze krijgen veel prikkels, ze worden voortdurend uitgedaagd tot presteren. De kinderen ervaren veel prikkels van buitenaf, waardoor ze in onbalans kunnen raken. Met kinderyoga helpen we kinderen om plezier te hebben, gevoelens te uiten en een positief zelfbeeld te creëren. We leren kinderen om vertrouwen te krijgen in zichzelf en hun lichaam, om weer verbinding met hun binnenkant te krijgen. Kinderyoga kan een goede ondersteuning zijn in de fysieke en emotionele groei van een kind: het houdt het lichaam soepel, verbetert de motoriek en concentratie.

[terug naar boven]