Oudercoach

Maak jij je zorgen om je kind? Loopt je kind ergens tegenaan? Word jij geraakt door dit gedrag en heb jij al van alles geprobeerd? Je ziet éven verbetering of helemaal niet? Zodra het beloningssysteem klaar is, is het gewenste gedrag ook klaar? En het ergste: je wil je kind zo graag helpen, het goed doen als ouder, een fijne sfeer in huis hebben…Uiteindelijk voel je je geïrriteerd, boos of verdrietig en je merkt dat je in een cirkeltje blijft gaan….Als oudercoach kan ik je helpen!

Kindercoaching is zeer geschikt om je kind weer op weg te helpen, om je kind te laten ontdekken hoe het zelf verder kan. Jij als ouder bent een belangrijke en onmisbare schakel hierbij. Zelfs als de hulpvraag zich bijvoorbeeld op school of op de sportclub afspeelt. Omdat jij die onmisbare schakel bent, vind ik het belangrijk om ouders intensief te betrekken, zodat de resultaten blijvend zijn.

Ik werk met de PresentChild®  methode. Deze methode gaat ervan uit dat het gedrag van je kind niet alleen zijn of haar emoties weerspiegelt, maar ook die van jou. Dit gebeurt onbewust. Door hun gedrag thuis of bijvoorbeeld op school, of met een lichamelijke klacht geven onze kinderen ons inzicht in onze blinde vlek. Als je daarmee aan de slag gaat, ga jij zelf en daarmee het gedrag van je kind blijvend veranderen.

Wil je ontdekken:
Wat jouw kind je wil laten zien?
Wat je kind écht van jou nodig heeft?
Wat jij kan doen om de situatie waar jullie in zitten te veranderen?

Zodat je:
Voor jou en je kind ontspanning en rust creëert.
Met je kind en binnen je gezin meer gemak en plezier ervaart.
Weer geniet van je kind en je gezin.
Zonder dat je kind hier iets voor hoeft te doen!

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

[terug naar boven]