Kindercoach

Zie je dat je kind ongelukkig is, maar kan je het zelf niet bereiken. Of laat een kind op school niet zien wat hij kan. Ik kan helpen! 
Ik kan jouw kind helpen op zoek  te gaan naar zijn of haar talenten, bij het verwerken van emoties en spanningen of bij een aanpak zoeken voor een situatie die moeilijk is. Dat is waar het bij de kindercoach om gaat. 

rouwverwerking / verdriet  boosheid  overprikkeling hooggevoeligheid moeite om voor zichzelf op te komen  omgaan met een moeilijke situatie of een diagnose ziekte en scheiding  grenzen stellen 

Tijdens een individueel coachingstraject bij Stalende Ster ontdekt jouw kind zijn kwaliteiten en valkuilen. Ik geef praktische, inspirerende tips die jullie samen in kunnen zetten zodat jullie weer stralend vanuit je eigen kracht verder kunnen!

Mijn werkwijze wordt altijd op maat vastgesteld en na de intake besproken. Zeer regelmatig zijn er terugkoppelingsmomenten met de ouders en kan er gekozen worden voor individuele gesprekken met ouders.

Neem gerust contact op voor een kennismaking, dan kunnen we zien of ik kan helpen. Als het nodig is, verwijs ik door naar een meer passende vorm van hulp voor uw kind.

Mijn doel is uiteindelijk om met handige tips en praktische handvatten, ouders en kinderen dichterbij elkaar te brengen. En uiteraard om jouw kind weer te laten stralen vanuit zijn eigen kracht.


Voor wie is kindercoaching geschikt?

Kinderen en jongeren die zichzelf beter willen leren kennen
(Bonus-) ouders met vragen over de opvoeding van hun (bonus-) kinderen
Kinderen die hun hooggevoeligheid in willen zetten als kracht
Kinderen die sterker in hun schoenen willen staan
Kinderen die graag hulp willen bij het verwerken van een scheiding
Kinderen en ouders die hulp willen bij rouwverwerking
Samengestelde gezinnen die op zoek zijn naar harmonie in het gezin en/of hun communicatie willen verbeteren
Uitvaartondernemers en leerkrachten met vraagstukken

Heb jij een vraag of wil je graag meer weten wat een kindercoach kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

Liever eerst zelf in gesprek met een oudercoach?

Nog liever niet uw kind betrekken? Maar wilt u wel graag weten hoe u beter met de gevoelens van uw kind kan omgaan of gewoon handvatten hebben? Kijkt u dan eens op mijn pagina oudercoaching

[terug naar boven]